Hozzávalók:
0,5kg káposzta
5 db közepes krumpli
1 csokor kapor
1 csokor zöldségzöldje
1 db vöröshagyma
10 dkg szójagranulátum
só
bors
őrölt köménymag
őrölt pirospaprika
3 ek liszt
1,5 dl risztejszín
A káposztát vékonyra felszeltem! A kaprot és a zöldségzöldjét is apróra vágtam. A krumplit is meghámoztam és kockára vágtam. A hagymát szintén feldaraboltam apróra és olajon megdinszteltem. Beletettem az apróra vágott káposztát és a kockára szelt krumplit a fűszereket majd a kaprot és a zöldségzöldjét. Jól összekevertem és hagytam dinsztelődni egy kicsit fedő alatt. Ezután felöntöttem annyi vízzel hogy lássam a vizet de ne lepje el:
Addig főztem míg puha nem lett és beletettem a szóját és a rizstejszínt. Paprikás rántást készítettem 3 kanál lisztből amivel behabartam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése